Va multumesc pentru ca doriti sa cititi cele ce urmeaza si poate imi veti da un raspuns. Sotul meu si cu mine am hotarat ca vom divorta. Suntem casatoriti de 12 ani si avem impreuna 2 copii de 7 si respectiv 3 ani.Din pacate a spus ca vrea sa nu ma mai gaseasca in casa (casa soacrei si a lui) cand se va intoarce din delegatie, sa merg eu sa inaintez divortul, dar sa stiu ca el nu se va prezenta la proces. Vrea divort, dar el "nu vine sa-si spele rufele in public". I-am propus sa apelam la un mediator - nu vrea nici aceasta varianta. Intreberea mea este: care sunt urmarile faptului ca el nu vrea sa se prezinte in instanta? Poate ingreuna, contesta etc procesul? ptr ca nu stiu la ce sa ma astept din partea lui - cand vrea divort, cand nu..........iar eu am obosit.
buna ziua .
daca dvs. sunteti hotarata sa faceti acest pas, intrduceti actiune de divort la judecatoria din raza ultimului domiciliu comun .
in procesele de divort, prezenta paratului nu este obligatorie cand cererea de divort se intemeiaza pe culpa sotului parat .
Nu poate face nimic, doamna, daca nu vine... dar daca altul ar vrea ceva, eu l-as sfatui pe el sa faca, nu sa-i scot eu castanele lui!
Ma rog, dupa caz, daca si dv. doriti divortul, mergeti mai departe.
Ioana, reprezentarea se face in lipsa, asistarea in prezenta partii, nu?
...pareri?
ContSters79003
buna ziua!
sunt parata intr-un proces de divort cu minor.
credeti ca daca nu ma prezint in fata instantei, dar sunt reprezentata de avocat, acest lucru va ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat
dolores
Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)