avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Traim in Romania...am nevoi de ajutor..!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Traim in Romania...am nevoi de ajutor..!!!!

Vreau sa imi deschid un bar...si am nevoie de normele noi sau macar de cerintele minime de indeplinit referitoare la spatiu(2 bai,usa pt aprovizionare,vestiar +baie angajati)etc...
am fost la toate "organele" care dau amenzi pt neindeplinirea conditiilor(opc,sanepid)si mi s-a dat peste bot ca ei nu fac consultanta...sunt disperata...mentionez ca jurista care se ocupa de acte...pluteste(acum ne-am dat seama...prea tarziu din pacate)
E foarte urgent...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MARIUS70 , utilizator 01:18, 28 Aprilie 2007
vad, dar am si eu dreptul la opinie
:P
Nu uita de spatiu separat pt nefumatori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)
Vanzator magazin mixt adinaoancea22 adinaoancea22 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL - magazin mixt(alimente, detergenti, etc) Legea imi da dreptul de a vinde in magazinul meu(produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare bar - acte necesare RedDiamonds RedDiamonds De ce acte am nevoie pentru a obtine autorizatia de functionare pentru un Bar (vezi toată discuția)