avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire somaj

Beneficiez de somaj de la data de 01.01.2010.
La data de 02.04.2010 am gasit un loc de munca la o societate care mi-a incheiat 2 contracte de munca pe perioada determinata de 2 luni : unul de 6 ore la o societate si unul de 2 ore la alta societate .
La data de 08.04.2010 am incheiat contractul de munca cu acordul ambelor parti ,deci dupa 3 zile lucratoare deoarece una era trecut in atributiunile mele si alta trebuia sa fac.
In aceasta situatie mai trebuie sa merg la somaj sa anunt pentru suspendarea somajului sau nu?
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
costynzt, utilizator
Cel mai recent răspuns: costynzt , utilizator 09:22, 19 Aprilie 2010
Buna ziua,

inainte sa va fie facuta angajarea, trebuia anuntat AJOFM-ul, pentru a primi si repartitia de la dansii. Cred ca ar fi trebui sa mergeti la dansii sa le explicati situatia. Angajatorul ar fi trebuit sa stie care sunt pasii in cazul angajarii unui somer.
In plus, exista riscul sa va pierdeti somajul, daca a-ti incetat raportul de munca, oricat de scurt ar fi fost, din initiativa d.voastra.
Cei de la AJOFM oricum vor primi declaratiile de la angajator, unde veti aparea pe statul de plata.
1. Daca ati incheiat CIM pe perioada determinata se intrerupe si se suspenda somajul iar dupa incetarea CIM, la expirarea sa, se reia somajul, de unde a ramas, pana se termina perioada initiala de somaj.
2. Luati legatura cu AJOFM aratati-le si CIM si decizia de incetare si ei va vor spune ce trebuie facut.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj, drepturi someri! ERD ERD Buna ziua. Apelez din nou la sfaturile dvs f utile. Sunt in somaj de 2 luni. Daca ma angajez in perioada imediat urmatoare, in ce conditii mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)