avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Institutie in coordonarea alteia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Institutie in coordonarea alteia

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti daca se poate la urmatoarea problema: O institutie (nu pot spune nume) functioneaza in coordonarea stiintifica a unei institutii de stat (sa-i spun A) si in coordonare tehnica a altei institutii (sa-i spun B) tot de stat. Ulterior A si B si-au scos doua legi de functionare. In legea de functionare a institutiei A, institutia in cauza apare in coordonarea acesteia, iar in legea de functionare a institutiei B nu mai apare. Ce parere aveti? Ce ar trebui sa faca institutia in cauza ca sa rezolve aceasta situatie si sa revina asa cum era? Adica in coordonarea celor doua. Daca nu mai este in coordonarea uneia inseamna ca aceasta a renuntat? Nu trebuia sa existe anumite acte de scoatere din coordonare?
Nu stiu daca m-am facut inteleasa si imi pare rau dar nu pot da nume.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: magnolia1969 , utilizator 10:21, 16 Aprilie 2010
Banuiesc ca acea institutie a fost infiintata in baza unei hotarari de Guvern sau prin lege. Puteti opta in acest caz la modificarea prevederilor hotararii de Guvern de infiintare, prin mentionarea expresa a modului de functionare: in coordonarea stiintifica a entitatii A si in coordonarea tehnica a institutiei B. O alta varianta ar fi modificarea legii de functionare a lui A/B, care sa precizeze dubla coordonare, din punct de vedere stiintific conform legislatiei de functionare a lui A, si dpdv tehnic, de catre B.
Probabil ca B a renuntat la a va coordona tehnic, sau nu i-au mai fost acordate de legiuitor prerogative in acest sens.
Multumesc pentru raspuns cristinan44

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face? raluca30 raluca30 Buna seara, Revin cu o probleme inca nesolutionata de catre mine. Pe scurt, am hotarare definitiva si irevocabila pentru salarii restante si plati ... (vezi toată discuția)
Cresterea tva (la 24%) este neconstitutional Stefan021 Stefan021 Cresterea TVA la 24% (propus de guvern) pentru [u]anul in curs[/u] pot fi considerat neconstitutional... TITLUL I Dispozitii generale /CAP. II ... (vezi toată discuția)
Deconcentratele nu mai pot face face achizitii decat prin oficiul national pentru achizitii centralizate? toganel9999 toganel9999 Va rog sa mă lămuriți dacă, după intrarea în vigoare a HG nr. 119/2019, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de ... (vezi toată discuția)