avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile copiilor majori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile copiilor majori

am 23 de ani,mai am doi fratii de 20 si de 8 ani,locuim impreuna cu parintii,tata este un om foarte violent si bea mult.ne tot ameninta ca ne da afara din casa,vreu sa stiu ce drepturi avem noi ca si copii,si mama ca si sotie
sol cea mai buna ar fi sa divoteze si sa se faca si partajul casei,contactati un avocat sa va ajute.Succes!
Incercati cu o evacuare a tatalui...
Drepturi aveti multe, dar la ce va referiti, ce doriti sa faceti? Ca asa aveti si drept la vot, insa ma indoiesc de faptul ca asta va intereseaza...
Reveniti si spuneti ce anume doriti concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata agresiv, probleme cu alcoolul Florina09 Florina09 Sunt fata, am 17 ani si locuiesc impreuna cu tata, mama si bunica din partea mamei. Povestea a inceput acum cativa ani, cand tata s-a apucat de baut,a fost dat ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic violent verbal cu vecinii, amenintari cu moartea Nadiar Nadiar Detinem un teren de trei sute metri patrati in vecinatatea proprietatii unui barbat pensionat cu diagnostic de schizofrenie.Terenul a fost mostenit de noi in ... (vezi toată discuția)
Pot avea însoțitor o persoană careă este din alt județ și ... Mowgly 87 Mowgly 87 Pot avea însoțitor o persoană cară este din alt județ și are in grijă un bolnav (vezi toată discuția)