avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot avea însoțitor o persoană careă este din alt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot avea însoțitor o persoană careă este din alt județ și ...

Pot avea însoțitor o persoană cară este din alt județ și are in grijă un bolnav
Cel mai recent răspuns: Mowgly 87 , utilizator 20:34, 1 Ianuarie 2025
Nu se intelege ce anume vreti sa afirmati.

Mowgly 87 a scris:

Pot avea însoțitor o persoană cară este din alt județ și are in grijă un bolnav

Eu sunt in grija la părinți care nu se implica in bunăstarea mea ca persoană în căruț și doresc un alt sprijin însoțitor care este și București eu fiind din Ploiești
Persoana are in grija fata de 10 ani cu alt handicap
Si cum va avea grija de dvs?

gi-jane2 a scris:Si cum va avea grija de dvs?

Ea îmi va fi alături în orice fel de problemă
Îmi pot facilita viața cu ea
Îmi va fi sprijin pentru a se ocupa de mine
Cati ani aveti?
Întreb concret cum te ajuta fizic daca e la București și tu la Ploiești? Cu indicații pentru părinți sau cu ce te ajuta?
Cine e persoana și cum ai cunoscut-o ?

Alte discuții în legătură

Ma poate da afara bunica sau fiica ei daca am facut vanzare cumparare cu uzufruct? florinsechel florinsechel buna ziua ,ajutati-ma si pe mine cu aceasta problema va rog ca nu inteleg exact termenul asta de uzufruct. in urma cu 5 luni bunicii mei mi-au facut acte de ... (vezi toată discuția)
Decizie de exercitare autoritate parinteasca exclusiva petru ana maria petru ana maria Buna ziua,as dori sa aflu in ce conditii as putea obtine custodia definitiva si irevocabila asupra minorului?Este valabila violenta fizica si psihologica in ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei!!!!concubinaj AdiCol AdiCol Prietena mea a trait in concubinaj cu un individ,iar rezultatul a fost un copil care acum are 2 ani. Prietena mea este acuma in italia cu mine, iar copilul a ... (vezi toată discuția)