avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... prezentare RIJP la completarea declaratiei 200
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

prezentare RIJP la completarea declaratiei 200

Buna ziua,
Sunt PFA din mai anul trecut.
Azi am intrebat la administratia financiara daca pot depune declaratiile 200 si 220 si mi s-a raspuns ca trebuie sa vin cu RIJP si pe baza lui sa completez acolo, cu ei, declaratia 200, iar abia apoi sa completez 220. Cum e prima data cand aud de asa ceva, voiam sa va intreb daca asa se procedeaza.
Acum o saptamana am dat telefon si mi s-a spus ca le pot trimite pe amandoua prin posta romana, ca scrisoare recomandata. Dar cum azi eram in oras, ma gandeam sa le si depun, dar nu s-a putut. Evident ca 200 il completez pe baza a ceea ce am scris in RIJP, dar voiam sa stiu daca e obligatoriu sa ma prezint cu el la finante, mai ales ca acum plec din oras pana dupa 15 mai si ramane in picioare, pentru mine, doar depunderea la posta a declaratiilor

Alte discuții în legătură

Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa dia07 dia07 Buna seara. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza :. 1. La completare declaratiilor 200 si 220 un PFA (coafor) se incadreaza la actv prestari servicii sau ... (vezi toată discuția)
Declaratii obligatorii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. De asemenea, lucrez si la o institutie de stat. As dori ... (vezi toată discuția)