avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum pot inchide un sold la un client prin sponsorizare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum pot inchide un sold la un client prin sponsorizare ?

Am facturat marfa unei persoane juridica din anul 2009, nu mi-a fost platita factura pana acum ( scuza este ca nu au bani). Dar patronul mi-a sugerat sa inchidem soldul prin sponsorizare intrucat ei sponsorizeaza o echipa sportiva. M-am tot gandit cum pot proceda dar nu vad decat o solutie si anume: ei sa imi dea banii pe factura iar eu banii respectivi sa-i dau ca sponsorizare echipei pe care o sponsorizeaza ei.
Va rog daca aveti alta ideie ajutati-ma,
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 11:49, 26 Aprilie 2010
1. faci storno la factura de marfa (clientul ”iti returneaza marfa”


Mai bine B refactureaza lui A decat A sa storneze factura , pare mai logic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare in numerea si sponsorizare in bunuri LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua , am urmatoarele spete: - se sponsorizeaza in numerar catre o firma suma de 1000 , se intocmeste contract de sponsorizare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se procedeaza cu sponsorizarea de catre o firma catre o firma de turism, este vreun plafon sau ca sa fie cheltuiala deductibila trebuie sa fi pe ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare servicii prin contract fara factura adriana_p adriana_p Buna ziua Firma noastra a incheiat cu o fundatie un contract de sponsorizare prin care noi acordam sub forma de sponsorizare servicii de paza in cadrul uni ... (vezi toată discuția)