Pe rolul instantei se afla un dosar de succesiune. Se doreste incheierea unei tranzactii.A fost suspendat fata de lipsa partilor.Se depune cerere de repunere pe rol ,iar instanta nu a fost multumita de taxa de timbru a cererii de repunere pe rol.O calculeaza la valoarea din expertiza -13.000 ron (stiind ca taxa de timbru de repunere pe rol este jumatate din actiunea initiala ). A dat termen ptr satisfacerea timbrajului .Intrebarea este daca in acesta faza se poate apela la un mediator,ptr ca partea nu mai doreste sa mai plateasca tx. de tb, dosarul dureaza din 2008.Deci cererea o va anula ca netimbrata si totusi se poate merge mai departe pe procedura medierii? Este si o judecatoare mai ..........
Actiune netimbrata
bogdan77m
Suntem in recurs, actiunea a fost suspendata la cererea partilor, insa acum am facut cerere de repunere a cauzei pe rol, la care s-a fixat si termen, insa am ... (vezi toată discuția)
Renuntare
virtual72001
Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)