Suntem in recurs, actiunea a fost suspendata la cererea partilor, insa acum am facut cerere de repunere a cauzei pe rol, la care s-a fixat si termen, insa am observat (atunci cand am cautat in dosar sa achit taxa de timbru judiciar de 50% din cat a platit cel care a facut recurs ) ca nu exista nici o chitanta sau ceva din care sa reiasa plata taxei de timbru cand a facut recursul. Intrebare: cand pot solicita instantei respingerea recursului pentru neachitarea taxei de timbru? Se mai poate face asta acum?
daca chiar nu exista, se poate invca oricand..dar eu sunt convins ca nu v-ati uitat dvs bine.. ptr ca asta e primul lucuru care se verifica de instanta.. timbrajul
Buna ziua !
Subscriu si eu parerii d-lui avocat , instanta verifica in primul rand respectarea procedurilor si sunt convins ca a fost achitata taxa de timbru ... totusi mai verificati odata .. cine stie , poate aveti noroc ....:D
Drept la aparare
anjinsan
Buna Ziua,
O societate comercială formuleaza recurs impotriva unei sentinte comerciale. Este citata de catre instanta de recurs, cu mentiunea achitarii ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ?
ioana_26
buna ziua !
am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)