avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare apartament intre rude de gradul I
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare apartament intre rude de gradul I

Buna ziua! As dori sa alfu daca exista vreo scutire de impozit ( sau impozit mai mic ) la vanzarea unui apartament intre rudele de gradul I. Parintii mei vor sa-mi faca un contract de vanzare-cumparare pe apartamentul lor ( excluzand act de donatie ) si precizez ca in aceasta tranzactie nu se "manevreaza" nicio suma de bani, parintii oferindu-mi apartamentul gratis.

Cel mai recent răspuns: m_george , utilizator 16:48, 21 Aprilie 2010
nu exista!
@crsiv multumesc pt raspuns, dar daca nu te pricepi mai bine nu te bagi ! Am gasit ceea ce cautam. Exista o varianta de a plati impozit mai mic la transferul de proprietate intre rude de gradul I sau II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare intre rude de grad i-ii carmen-rodica carmen-rodica Buna seara! As dori sa alfu daca exista vreo scutire de impozit ( sau impozit mai mic ) la vanzarea unui apartament intre rudele de gradul I si II. Parintii ... (vezi toată discuția)
Donatie vs vanzare-cumparare vs contract de intretinere laur2012 laur2012 Buna ziua. Va rog spuneti-mi care din cele trei variante implica taxe / costuri / impozite / onorarii notariale mai mici, daca o mama doreste sa treaca ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar apartament nosugar nosugar Buna seara. Am si eu o intrebare la dvs. si sper sa ma puteti lamuri. Parintii doresc sa imi treaca apartamentul pe numele meu pentru a evita eventuale ... (vezi toată discuția)