avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... sprijin financiar agricultura APIA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

sprijin financiar agricultura APIA

O persoana juridica poate beneficia de sprijin financiar in agricultura pe suprafata de teren(de la APIA) in cazul in care are datorii la bugetul local??DACA NU ,VA ROG UN TEMEI LEGAL,o lege ,un articol de lege care reglementeaza ca persoanele juridice care inregistreza datorii restante catre bugetul local nu beneficiaza de sprijin financiar .

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Apia-campania de primire a cererilor de platã Daniela Bolog Daniela Bolog APIA demarează joi, 1 martie 2012, Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă. Pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Subventia de 176 euro la hectar c.peicu c.peicu Cine stie cum se incaseaza subventia pentru hectarul de teren agricol? Unde se depune cererea? Se primeste chiar daca pamantul e lucrat sau nu? Multumesc! (vezi toată discuția)