avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce prejudicii sa cer pentru fals si uz de fals si abuz ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce prejudicii sa cer pentru fals si uz de fals si abuz in serviciu ?

Instanta de judecata a stabilit vinovatia cuiva pentru infractiunile de fas, uz de fals sub semnatura privata intr-un proiect de finantare la Mininisterul Mediului , falsificand semnaturile persoanelor implicate in proiect fara voia lor si neavand cunostinta de acest proiect. Mentionez ca intocmirea acestui proiect a fost cerut de catre o primarie sa-l intocmeasca o firma privata. Primaria a platit proiectul la societate dar cand sa primesca fondurile de la Mininisterul Mediului s-a constatat ca sunt semnaturi false si respectiva primarie nu a mai primit finantarea. Fiind parte implicata si vatamata in proiect fasificandumi-se semnatura ce prejudicii sa cer pentru fals si uz de fals si abuz in serviciu ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:32, 15 Aprilie 2010
Cred ca va puteti orienta in functie de daunele efective suferite de pe urma pierderii finantarii.
Dar nu ati cerut daunele in cadrul procesului penal?

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Sun implicat in acest proiect fara stirea mea, falsificandumi-se semnaturade catre administratorul societatii

Din cate inteleg instanta penala s-a pronuntat in cauza despre care faceti vorbire.
Cred ca ar trebui sa precizati acest lucru pentru a a vi se acorda ajutorul de care aveti nevoie.
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi false in proiecte de finantare europeana zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Falsuri sub semnatura privata zahsor zahsor Am primit adresa de la politie ca sa facut propunere catre politist pentru scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative . Sunt parte ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals sub semnatura privata zahsor zahsor Cum pot recupera prejudiciul cauzat in scopul demonstrarii nevinovatiei mele de neimplicare sub nicio forma intr-un dosar penal de fals si uz de fals daca ... (vezi toată discuția)