avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsuri sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsuri sub semnatura privata

Am primit adresa de la politie ca sa facut propunere catre politist pentru scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative . Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de finantare europeana. Instanta de judecata a stabilit vinovatia cuiva pentru infractiunile de fas, uz de fals sub semnatura privata intr-un proiect de finantare la Mininisterul Mediului , falsificand semnaturile a tuturor persoanelor implicate in proiect fara voia lor si neavand cunostinta de acest proiect. Mentionez ca intocmirea acestui proiect a fost cerut de catre o primarie sa-l intocmeasca o firma privata. Primaria a platit proiectul la societate dar cand sa primesca fondurile de la Mininisterul Mediului s-a constatat ca sunt semnaturi false si respectiva primarie nu a mai primit finantarea. Mentionez ca instanta , respectiv judecatorul a dispus inceperea urmaririi penale si in prezent dosarul se afla la procuror.

Cel mai recent răspuns: zahsor , utilizator 20:08, 3 Septembrie 2010
si ce anume va intereseaza sa aflati? parchetul acum va cerceta cauza din nou.
Ce anume doriti sa stiti,ca nu se intelege din cuprinsul mesajului dvs. ???
Am primit adresa de la politie ca sa facut propunere catre politist pentru scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei SANCTIUNI ADMINISTRATIVE. Cum pot sa-mi recuperez prejudiciul cauzat in scopul demonstarrii neimplicarii mele ( facturi transport, onorariu avocati ) ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi false in proiecte de finantare europeana zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals sub semnatura privata zahsor zahsor Cum pot recupera prejudiciul cauzat in scopul demonstrarii nevinovatiei mele de neimplicare sub nicio forma intr-un dosar penal de fals si uz de fals daca ... (vezi toată discuția)
Recupereare prejudiciu zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)