avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum scot un chirias de pe proprietatea mea daca s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum scot un chirias de pe proprietatea mea daca s-a incheiat contractul si refuza sa elibereze proprietatea?

Am un contract de inchiriere cu societatea de telefonie mobila "x" care expira pe data de 17.04. 2010. in contract este specificat ca: " negocierea contractului se face in ultimul an de contract" In mod normal, asta inseamna 17.04.2009 - 17.04.2010. am negociat in ultimul an de contract si nu am ajuns la nici o intelegere. Conform contractului, trebuie sa-mi elibereze terenul si sa-l aduca la starea initiala, la sfarsitul contractului. Din ultimile negocieri am inteles ca nu vor elibera terenul pana la data scadenta. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:15, 14 Aprilie 2010
actiune de evacuare,contactati un avocat sa va indrume,succes!
Puteti formula actiune in evacuare intrucat contractul a ajuns la termen si nu doriti prelungirea lui.
succes.
av.M.Hornea
nu exista o baza legala, fara ai actiona in instanta?
ba da, mai intai ii puteti notifica prin executor judecatoresc. in contextul notificarii, puteti sa le aduce la cunostiinta, ca daca nu elibereaza la termenul X , le veti cere daune pentru fiecare zi de intarziere.

av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare Iuliana Preda Iuliana Preda Ma poate ajuta cineva urgent cu un model de notificare? (vezi toată discuția)
Evacuare chirias ncpc tnt tnt Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati cu pasi de urmat pentru evacuarea chiriasului rau platnic (persoana fizica) din imobil. Acum 2 luni de zile am ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat little_30devil little_30devil Buna ziua Am cumparat de curand un apartament si am descoperit ca pe acest apartament au fost facute 4 contracte de comodat pentru stabilirea resedintei ... (vezi toată discuția)