avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TREPTE DE SALARIZARE IN 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TREPTE DE SALARIZARE IN 2010

Lucrez in sistemul bugetar si in luna Aprilie 2010 am implinit 2 ani de la ultima avansare in treapta de salarizare. Intrebarea este:
In anul 2010, avand in vedere ca este an de criza si dupa cum se spune salariile sunt inghetate, se acorda avansarea in treapta de salarizare? Daca DA, conform caror acte (articole) normative in vigoare, daca NU din ce motive.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: corco27 , utilizator 07:42, 17 Iulie 2010
Eu zic ca se poate, conform chiar legii 330/2009, Anexa III:
Art. 7. -
(1) Treptele de salarizare se stabilesc astfel:
a) 3 trepte de salarizare pentru functionarii publici de executie definitivi, pentru fiecare grad profesional detinut, cu exceptia gradului profesional "debutant";
b) doua trepte de salarizare pentru functionarii publici de conducere.
(2) Avansarea in treapta de salarizare se face in functie de performanta profesionala individuala si de vechimea in treapta de salarizare din care avanseaza functionarul public.
(3) Avansarea in treapta de salarizare 2 sau 1 prevazuta pentru gradul profesional corespunzator functionarului public de executie se face daca acesta are 2 ani de vechime in treapta de salarizare din care avanseaza si cel putin calificativul "bine" la evaluarea anuala a performantelor profesionale individuale din ultimii 2 ani.
(4) Avansarea in treapta de salarizare nu este conditionata de existenta unui post vacant.
BUNA ZIUA LUCREZ IN SANATATE DIN OCT2008 DUPA 6 LUNI DE LA ANGAJARE AM TRECUT GRADUL DE DEBUTANT AS VREA SA STIU URMATOAREA TREAPTA CAND SE POATE LUA? MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public - treapta de salarizare scinteianuaurel@yahoo.com scinteianuaurel@yahoo.com sunt functionar public in cadrul primariei consilier principal I treapta III de salarizare ce trebuie sa fac si cum pot sa trec pe urmatoarea treapta de ... (vezi toată discuția)
Acordarea treptelor la functionarii publici culie marcela culie marcela in 2010 se mai poate obtine o treapta de salarizare cu CALIFICATIVUL EXCEPTIONAL? (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)