sunt functionar public in cadrul primariei consilier principal I treapta III de salarizare ce trebuie sa fac si cum pot sa trec pe urmatoarea treapta de salarizare,stiu ca prin dispozitia primarului se poate face dupa 1 an
va rog sa-mi raspundeti
va multumesc din suflet
legea nr. 188/1999
"ART. 67
Avansarea în trepte de salarizare se face în condiţiile legii privind sistemul unitar de salarizare a funcţionarilor publici."
legea nr. 330/2009
"Anexa III
ART. 7
(1) Treptele de salarizare se stabilesc astfel:
a) 3 trepte de salarizare pentru funcţionarii publici de execuţie definitivi, pentru fiecare grad profesional deţinut, cu excepţia gradului profesional "debutant";
b) două trepte de salarizare pentru funcţionarii publici de conducere.
(2) Avansarea în treapta de salarizare se face în funcţie de performanţa profesională individuală şi de vechimea în treapta de salarizare din care avansează funcţionarul public.
(3) Avansarea în treapta de salarizare 2 sau 1 prevăzută pentru gradul profesional corespunzător funcţionarului public de execuţie se face dacă acesta are 2 ani de vechime în treapta de salarizare din care avansează şi cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor profesionale individuale din ultimii 2 ani." :)
Functie publica
boilaa
În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)