avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim pe o perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim pe o perioada determinata

As putea pleca de la serviciul actual unde am cim pe o perioada determinata la un alt servici inainte de a mi se incheia contractul fara sa fiu afectata in vreun fel (eu ca angajat sau continuitatea in munca) ?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:52, 14 Aprilie 2010
Puteti solicita incetarea contractului cu acordul partilor sau puteti demisiona cu un preaviz de 15 zile pentru functii executie sau 30 de zile pentru functii conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe durata determinata in locul perioadei de proba marrianne marrianne Lucrez de 2 luni la o firma si ma aflu inca in asa zisa perioada de proba, care mi s-a spus la interviu ca va fi de 3 luni. Ideea este ca mi s-a facut contract ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul concediului de crestere copil dwinter dwinter Buna ziua, Din februarie anul curent sunt in concediu de crestere copil cu contractul suspendat. Firma a angajat in locul meu o persoana cu contract de ... (vezi toată discuția)
Preaviz takytaky1 takytaky1 sunt reangajata la o firma de confectii unde am mers dupa concediu crestere copil de la 1 aprilie,daca merg la alta firma trebuie sa fac un preaviz inainte ... (vezi toată discuția)