avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin alimentar pe spatiu inchiriat si autorizatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin alimentar pe spatiu inchiriat si autorizatii necesare

Buna seara! Apelez la dumneavoastra pentru a ma lamuri pe cat posibil in priviinta a 2 lucruri.

1. Doresc sa deschig un spatiu comercial si anume un magazin alimentar pe un teren al carui proprietar nu sunt eu. Proprietarul acestuia nu doreste sa vand acel teren asa ca eu m-am gandit sa-l inchiriez. Pot construi un spatiu comercial pe un teren inchiriat?
2. Daca intr un final reusesc sa construiec spatiul comercial de ce aprobari am nevoie pentru a functiona ca magazin alimentar.mentionez ca in 2009 am avut un sptiu comercial inchiriat unde a functionat tot un magazin alimentar. Pe mine ma intereseza aprobarile pentru constructia aceasta noua.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:17, 15 Aprilie 2010
Vedeti raspuns la intrebarea 1) in link-ul indicat mai jos.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie spatiu comercial pe teren inchiriat gabriell86 gabriell86 buna ziua! Am nevoie de consilierea dumneavoastra in privinta unui lucru. pentru ca proprietarulunui teren nu doreste sa-l vanda doresc sa inchiriez acel teren ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un spatiu comercial intr-o casa cu un etaj iar spatiul inchiriat este parterul casei grigorepl grigorepl buna ziua! vreau sa construiesc un spatiu comercial pe un teren propriu de aprox 380 m2 cu deschidere de 9.5 ml si unul dintre vecinii din lateral nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Scandalos - deschidere cafe bar la parterul blocului. este legal ? exonerata exonerata Buna seara, La parterul blocului unde locuiesc a functionat un magazin alimentar si aceiaisi proprietari in acelasi spatiu inchiriat (Impropriu dupa parerea ... (vezi toată discuția)