avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scandalos - deschidere cafe bar la parterul blocului. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scandalos - deschidere cafe bar la parterul blocului. Este legal ?

Buna seara,
La parterul blocului unde locuiesc a functionat un magazin alimentar si aceiaisi proprietari in acelasi spatiu inchiriat (Impropriu dupa parerea mea )vor sa deschida un cafe bar de la 1 oct a.c.Este legal ?
Vecinii nu si-au dat acordul am intrebat si ei nu sunt in tema .Daca spatiul este inregistrat la CF ca fiind comercial nu mai este necesar acordul vecinilor pentru un astfel de CAEN ?
Cum ii putem opri si la ce institutie sa apelam sa nu se deschida acest bar care ar aduce in zona indivizi cu o conduita indoielnica, mizerie ,fum de tigara care ne intra in apartamente si zgomot ziua si noaptea ?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:18, 23 Septembrie 2013
In situatia in care spatiul in discutie nu este spatiu de locuit a carui destinatie sa se fi schimbat,respectiv daca din constructie este spatiu comercial,nu aveti temei legal sa impuneti ce activitati sa se desfasoare
Daca pe parcurs se constata si va confruntati cu aspecte sub incidenta legii,eventual puteti sesiza oficial politia responsabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu locuit in spatiu comercial ilegal danserna danserna buna ziua, vecinul de la parter a schimbat destinatia apartamentului de locuinta in spatiu comercial - frizerie -cosmetica. conform art. 42 din legea ... (vezi toată discuția)