avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general control de fond
Discuție deschisă în Contabilitate în general

control de fond

buna seara,
avem o problema........controlul de fond este p capul unei societyati care are cateva nereguli.......si anume .... are avize de insotire a marfii cu agregate de balastiera dupa mai bine de 7 luni .........cu ce ne poate sanctiona ? este destul de grav ? se considera o infractiune ? .........daca ma puteti lucida un pic ..
va multumesc anticipat ....:)
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:36, 14 Aprilie 2010
Ca sa fie infractiune , trebuie dovedita intentia ...
Avizele trebuiau urmate de factura , in termenul stabilit prin codul fiscal .
Asta stiti desigur ...
Factura cu tva , daca sunteti platitor , si cred ca sunteti tinind cont de obiectul de activitate
Se va determina valoarea veniturilor neinregistrate ca venit , cu tva aferent , plus majorari de la termenul scadent al impozitului pe profit si al tva-ului ( 0, 1%/zi ) si probabil o amenda , pe care imi este greu sa o anticipez , pentru ca nu cunosc incadrarea pe care o vor face
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura catre primarie gabriolet gabriolet Buna ziua! Am emis astazi o factura catre o primarie. Banii mi-i vireaza pana miercurea viitoare( 28.07). Eu marfa o livrez in termen de10 zile ( 8.08) dupa ... (vezi toată discuția)
Avize de insotire amarfii cristi473 cristi473 pot sa-i dau unui client marfa pe aviz, fara sa-i mai fac factura ulterior si sa-i incasez pe loc avizul? (vezi toată discuția)
Ajutor urgent - nota de receptie la aviz de insotire a marfii karrmen772004 karrmen772004 Buna ziua! Am si eu o speta daca ma puteti ajuta#-o. O firma are 3 magazine de desfacere. Toata marfa care intra in aceasta firma intra intr-un singur ... (vezi toată discuția)