Se poate incheia un contract, care sa nu presupuna plata unui impozit, intre o societate comerciala (sa zicem societatea A) care presteaza, fara sa astepte o retributie in bani, anumite servicii pentru o alta societate comerciala (societatea B), cu conditia ca societatea beneficiara (B) sa presteze la randul ei anumite servicii pentru A ,in limita contravalorii serviciilor lui A .
Exista cumva un contract tip barter , dar aplicat in cazul unor societati nationale si nu de import-export ?
Daca da, se mai trece ceva in contract la sectiunea "Pretul ( valoarea) contractului?
Inca nu am avut control fiscal, dar banuiesc ca se cer si facturile ; nu merge nici contractul fara factura nici factura fara contract cel putin in cazul meu (prestari servicii).
Cunosc contractul de barter international, dar ma refeream la contractul de barter intre doua firme locale, care doresc sa isi prestreze reciproc servicii, fara sa implice un transfer efectiv de bani
Tip de contract
sp2install
Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract s-ar putea incheia in urmatoarea situatie: o firma(SRL) cumpara pentru dotarea unui cabinet medical ustensile ... (vezi toată discuția)
Contract barter
Dana Marin
Buna ziua,
Am incheiat un contract barter. Firma respectiva solicita acum sa facem reciproc facturi pentru suma contractului. Este corect asa? Unde pot citi ... (vezi toată discuția)