avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... impozitare pensii handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

impozitare pensii handicap

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
S-a modificat Codul fiscal referitor la impozitarea pensiilor pentru handicap grav si accentuat? Vecina mea este pensionara si beneficiaza si de pensie de handicap accentuat (poliartrita reumatoida); stiu ca s-a discutat asupra modificarii codului fiscal astfel incat si pensionarii sa beneficieze de scutirea impozitului pentru pensii, nu numai salariati.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sandavasilescu , utilizator 14:47, 15 Aprilie 2010
Va multumim ca existati si ajutati oamenii in clarificarea unor situatii care ar necesita mult stres si un chin pentru astfel de persoane (pentru ea este un efort sa mearga pe strada sau sa-si asigure strictul necesar).
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de handicap nu exclude impozitul pe pensia de limita de varsta? alba777 alba777 Va rog frumos sa imi raspundeti daca la persoanele cu certificat de handicap gradul 2 , cu o pensie de limita de varsta de 1405 lei se ia impozit pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa mi spuneti daca persoanele cu grd.de handicap accentuat ... olga2011 olga2011 va rog sa mi spuneti daca persoanele cu grd.de handicap accentuat beneficiaza de scutirea de impozit pe pensia de limita de varsta. si daca da ce acte trb sa ... (vezi toată discuția)