avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PERSOANA FIZICA

Pot sa cumpar un TIR pentru transport marfa in nume propriu, ca persoana fizica, si sa il inchiriez la un SRL la care sint asociat?
Ce avantaje si dezavantaje am?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:03, 15 Aprilie 2010
Puteti sa cumparati tir-ul in nume propriu si sa-l inchiriati sau sa faceti contract de comodat cu firma dvs.
Este mai bine sa-l cumpărati pe firma, deoarece va deduceti toate cheltuielile.
TIR-ul urmeaza sa fie cumparat de la o societate sau de la o alta persoana fizica ?
Acea societate este platitoare de TVA ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cmin cmin Problema mea este urmatoarea: am cumparat o masina de la cineva , am facut contract de vanzare-cumparare, actele masinii sunt la mine doar ca acum ... (vezi toată discuția)