Buna ziua. Am vazut ca in OUG 51/2008, se arata ca se poate face cerere de reexaminare in cazul respingerii cererii pentru ajutor public judiciar. In cazul in care cererea a fost admisa in parte (esalonare in loc de scutire), se mai poate face ceva? Este admisibila o cerere de reexaminare? Multumesc.
Buna ziua !
In conformitate cu prevederile art. 15, al.(2) din O.U.G. nr.51/2008 actualizata , impotriva cererii se poate face cerere de reexaminare in termen de 5 zile de la data comunicarii incheierii, iar conform al.(3) din acelasi articol al legii, cererea de reexaminare se solutioneaza in camera de consiliu de un alt complet, instanta pronuntandu-se prin incheiere irevocabila.
Cu stima !
Am citit si eu, insa acolo scrie ca doar incheierea de respingere se poate reexamina, si nu si cea de admitere/admitere in parte. Despre acest caz, stie cineva?
Plata taxei de timbru
handsu
Daca exista posibilitate de a face recurs impotriva refuzului instantei de a admite cererea privind neplata taxei de timbru pentru partea care se afla in ... (vezi toată discuția)