avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scutire de plata taxei de timbru, cerere admisa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scutire de plata taxei de timbru, cerere admisa in parte, se mai poate reezamina?

Buna ziua. Am vazut ca in OUG 51/2008, se arata ca se poate face cerere de reexaminare in cazul respingerii cererii pentru ajutor public judiciar. In cazul in care cererea a fost admisa in parte (esalonare in loc de scutire), se mai poate face ceva? Este admisibila o cerere de reexaminare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vicsn , utilizator 15:23, 15 Aprilie 2010
Buna ziua !
In conformitate cu prevederile art. 15, al.(2) din O.U.G. nr.51/2008 actualizata , impotriva cererii se poate face cerere de reexaminare in termen de 5 zile de la data comunicarii incheierii, iar conform al.(3) din acelasi articol al legii, cererea de reexaminare se solutioneaza in camera de consiliu de un alt complet, instanta pronuntandu-se prin incheiere irevocabila.
Cu stima !
Am citit si eu, insa acolo scrie ca doar incheierea de respingere se poate reexamina, si nu si cea de admitere/admitere in parte. Despre acest caz, stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxei de timbru handsu handsu Daca exista posibilitate de a face recurs impotriva refuzului instantei de a admite cererea privind neplata taxei de timbru pentru partea care se afla in ... (vezi toată discuția)
Camera de consiliu cu citarea partilor aidu aidu Cererea de reexaminare impotriva respingerii ajutorului public judiciar se solutioneaza in camera de consiliu, potrivit art. 15 OUG nr. 51/2008. Insa se ... (vezi toată discuția)
Ajutorul public judiciar în materie civilã antonescu gheorghe antonescu gheorghe Cauză civilă în constatare şi în revendicare. La depunerea cererii introductive, reclamantul taxează cu o sumă stabilită şi acceptată de judecătorul ... (vezi toată discuția)