Nu este nici ilegal.Are o aparare dubla...:D
Deci, nu se poate sustine ca este vatamat.:))
La prezentarea avocatului ales inceteaza mandaul avocatului din oficiu.In rest, nu exista nicio problema.
Probabil ca a fost vorba de o amanare.Si eu am patit la fel dar nu am zis nimic intrucat mai aveam de luat bani de la client si exista riscul sa nu ma mai prezint la termenul urmator...:yes:
In aceste conditii, am considerat ca trebuie sa beneficieze de o aparare calificata si este mai bine sa nu spun nimic, mai ales ca eu vroiam si ceream amanarea cauzei...
Exista si posibilitatea ca si avocatul din oficiu sa fi fost angajat , alaturi de celalalt avocat ales pentru a-i sustine cauza.
Deci primul si-a anulat delegatia din oficiu si a fost si el angajat ca avocat ales.
Este la latitudinea fiecarei parti.
Nu cred ca a fost vorba de asa ceva.Desi se poate si asa ceva.
Daca cauza s-a judecat pe fond veti vedea ca nu exista doi avocati, ci doar avocatul ales intrucat delegatia avocatului din oficiu inceteaza daca partea isi angajeaza avocat.
Pentru rigurozitate dupa cum ziceti, cititi si ce am scris mai inainte.
Indiferent de situatie, chiar si daca ar fi avut si avocat ales si avocat din oficiu nu este cu nimic vatamat in drepturile sale si nu exista temei de nulitate.
Daca ati analiza ce scriu nu ati mai trage concluzii totl eronate.