avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contactat de firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contactat de firma de recuperare

buna ziua,
de mai bine de un an sunt stresata de angajatii acestei firme (eaos ksi...) pentru un " credit de consum " de care eu nu stiu, facut in anul 2003 , dupa cum spun ei , pe o carte de identitate pe care eu am declarata furata la evidenta populatiei la momentul respectiv. asta nu e nimic, dar aceasta firma si-a permis sa imi deranjeze o multime de vecini , neavind nr meu de telefon, sa le vorbeasca urat si chiar sa ii ameninte.cind au reusit sa ia legatura cu mine ( telefonic),le-am spus ca daca ii mai deranjeaza pe vecinii mei ii chem in instanta.s-au potoit deocamdata , dar nu au incetat telefoanele la mine. ce pot face ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:33, 15 Aprilie 2010
sa le faceti plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire banca vjlau1 vjlau1 Buna ziua! Nu stiu daca am postat bine aici, dar sper sa nu se supere nimeni. Problema mea este urmatoarea: anul trecut in decembrie mi-am facut un abonament ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriere andys34 andys34 Buna ziua, Ma numesc Andreea, am 34 de ani si am o intrebare catre dvs. in legatura cu termenul de prescriere a creantelor. In urma cu 4 ani, cand inca ... (vezi toată discuția)
Abuz telefonic si hartuire llm llm am citit un mesaj, postat tot pe acest forum si asa m-am decis si eu sa pun acest mesaj. de vreo 2 zile sunt sunata neincetat, zi si noapte de diferiti ... (vezi toată discuția)