avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

O prietena a avut partaj cu fostul sot si are de recuperat o suma importanta de bani, bani pe care acesta i-a primit dela o societate la care a fost actionar. A castigat procesul si a pus executor judecatoresc. Dar surpriza, fostul sot spune ca nu mai are niciun ban, desi stim dela diverse cunostinte comune ca acesta i-a investit in imobiliare dar pe alte nume. Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:03, 15 Aprilie 2010
aici pe forum, la cat de sumar ati expus dvs problema, nu ar fi mare lucru de facut.. daca ajungeti la un biroud e avocat, acesta va poate indrumja ce si cum dupa ce va chestioneaza in amanunt
Nu ati mentionat daca respectivul are (prea putin probabil) si alte bunuri imobile pe numele sau. Incercati sa aflati acest amanunt, depunand o cerere in acest sens la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Poate intre timp, a mai dobandit, totusi, si ceva pe numele sau.
In rest, nu sunt prea multe de spus la cat de putin ne-ati spus...
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Paula Tudor, Consilier juridic
Daca debitorul nu are bunuri mobile sau imobile (intabulate pe numele sau in cf), nu are venituri pe care se poate institui poprirea, creditorul nu prea are ce face.
Are un titlu executoriu pe care nu-l poate pune in executare silita.
Va recomand sa depuneti totusi la executor cererea de executare si titlul si, sa tineti legatura cu executorul pentru demersuri la Primarie, cf, ITM, CJP, ORC, banci pentru a-l prinde la un moment pe debitorul de rea-.credinta. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita bitza23 bitza23 Spuneti-mi si mie va rog ce as mai putea face in cazul in care am fost somati ca se va incepe recuperarea debitului prin executarea silita. Precizez ca s-a ... (vezi toată discuția)