avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Spuneti-mi si mie va rog ce as mai putea face in cazul in care am fost somati ca se va incepe recuperarea debitului prin executarea silita. Precizez ca s-a depasit si termenul de 15 zile in care as fi putut face contestatie la executare.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile primite.
Cel mai recent răspuns: BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT , Executor judecatoresc 10:26, 17 Septembrie 2010
luati legatura cu executorul sa vedeti daca puteti semna un angajament de plata, care reprezinta o reesalonare a datoriei.
Executorul va va trimite popriri la locul de munca, va bloca conturile bancare si va vinde bunurile mobile si imobile aflate in proprietatea dumneavoastra:
Ce puteti face?
Sa nu tineti bani in banca, vindeti bunurile imobile cat mai puteti(inainte ca executorul sa puna sechestru pe ele
Cel mai bine este sa luati legatura de urgenta cu executorul, poate ajungeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit chivudana chivudana Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)