avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al 13-lea salariu in perioada de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al 13-lea salariu in perioada de maternitate

in perioada februarie-mai 2009 am fost in concediu de maternitate (pre si post natal) iar incepand cu 1 iunie 2009 am intrat in concediu de crestere copil. Contractul meu de munca pe perioada nedeterminata a fost suspendat incepand cu 1 iunie 2009, data intrarii in CIC. Beneficiez de al 13-lea salariu aferent anului 2009 si daca da pentru ce perioada mi se calculeaza? mentionez ca sunt functionar public. MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:20, 15 Aprilie 2010
va da un salariu mediu.. dar nu creed ca se mai paorte acum ca suntreti in CIC.. trebuia sa l fi primit deja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale 2008 in cazul in care sunt in concediu crestere copil carmen_marcela carmen_marcela Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani incepand cu data de 06.10.2008 (contract de munca suspendat). In cadrul firmei unde lucrez acum se plateste ... (vezi toată discuția)
Contributii angajator /angajat in perioada suspendarii contractului Octavia N Octavia N Buna ziua tuturor !!! Am nevoie si eu de ajutor.... De la 1 Noiembrie o angajata intra in concediu de maternitate( post si pre natal ). Ce contributii ... (vezi toată discuția)