avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii angajator /angajat in perioada suspendarii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii angajator /angajat in perioada suspendarii contractului

Buna ziua tuturor !!!
Am nevoie si eu de ajutor....
De la 1 Noiembrie o angajata intra in concediu de maternitate( post si pre natal ).
Ce contributii trebuie sa plateasca angajatorul si angajata in perioada suspendarii contractului de munca ?
Cand va intra in concediu crestere copil angajatorul ce mai trebuie sa plateasca ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:24, 22 Octombrie 2009
In perioada concediului de maternitate nu se plateste decat cas-ul.Cand va intra in cic nu se va mai plati nimic tmp de 2 ani.
Se plateste CAS la nivelul unui salariu minim pe economie.

Salariata care a intrat in CIC are CIM suspendat,angajatorul nu are obligatii salariale de platit,iar indemnizatia CIC e platita de la Primarie din alte fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare concediu prenatal cu concediu medical?? n_aly_e n_aly_e Se poate ca la sfarsitul celor 126 de zile de concediu prenatal platite de firma angajatoare, angajatul sa aduca un concediu medical de 14 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor sociale de catre angajator-indemnizatie nastere ContSters69724 ContSters69724 Buna ziua, Doresc sa stiu daca un angajator nu a platit contributiile la bugetele de asigurari sociale, poate afecta angajatele care solicita acordarea ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Pe data de 14 aprilie 2012, primul copil implineste varsta de 2ani si se termina si concediul de crestere copil. In prezent sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)