avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daca..........
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daca..........

se poate sa fim citati de catre instanta mai devreme decit termenul afisat pe portal judectoriei pentru ordonanta presedentiala si cererea revocationala?
daca da cam la ce perioada, banuiesc ca dupa ancheta celor de la autoritatea tutelara.:)
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:59, 15 Aprilie 2010
se poate.. dar trebuie ca avocatul sa depuna cerere de preschimbare termen si sa o motiveze bine
Pentru orice actiune in instanta, indiferent ca este ordonanta presedintiala sau altceva, se va stabili un termen de judecata care va fi respectat. Instanta nu poate sa solutioneze cauza la alta data decat cea stabilita ca termen de judecata.
In cazuri justificate, partea interesata poate depune la dosar o cerere de preschimbare a termenului de judecata si, daca instanta considera intemeiata cererea, o va admite si va preschimba termenul initial de judecata. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este prima infatisare? jeny petrov jeny petrov am depus actele pentru divort acum 1 luna si jumatate dar nu am primit pana acum nici o citatie.mentionez ca am doi copii minori in varsta de 10 si respectiv ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala - inmatriculare auto marry_01 marry_01 AM DEPUS O ORDONANTA PRESEDENTIALA PENTRU A-MI PRELUNGI NUMERELE PROVIZORI LA MASINA PANA LA JUDECAREA CAUZEI. AM DEPUS-O LA JUDECATORIE LUNA ACEASTA ADICA ... (vezi toată discuția)