Tind sa cred ca lumea se intoarce cu susul in jos deoarece am a nelamurire mare:
inca sunt in somaj, am fost la un interviu, am fost admis de firma respectiva pentru postul pe care il aveau vacant, chiar mi-au dat ofeta de munca pentru Ajofm pe care am dus-o sa-mi inchida cartea de munca si astazi m-au sunat de la firma si mi-au zis ca s-ar putea sa nu ma mai angajeze si sunt tare curios care sunt repercusiunile deoarece de la ajofm mi-au dat deja hartia cu repartitia...eu urmad sa semnez contractul in data de 30.04.2010. ce o sa se intample habar n-am dar daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri despre cam ce as putea sa le zic celor de la ajofm ptr ca din cate stiu eu trebuie sa duc niste acte la ei dupa angajare , dar daca asta nu se va mai intampla...cum imi scot eu camasa???
Nu este vina dv. ca angajatorul este neserios. Mergeti imediat la AJOFM si aduceti la cunostinta aceasta schimbare. Veti benificia in continuare de somaj.
1. Repartitia de la AJOFM nu este obligatorie pentru angajator.
2. Vedeti ca pe repartitie este un spatiu in care angajatorul trebuie sa scrie daca ati fost angajat sau nu, motivul neangajarii, semneaz, stampileaza si o duceti inapoi la AJOFM.
3. Veti lua indemnizatie de somaj in continuare.
aha, deci trebuie sa merg cu repartizarea la angajator sa scrie motivul ptr care nu mai vrea sa efectueze angajarea si sa duc repartitia inapoi la ajofm...am inteles va multumesc nespus...!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Angajare
blareanabel
Buna ziua! Am o prietena care este in somaj,de cateva zile a fost la un interviu pt un loc de munca, angajatorul a trimis-o la AJOFM sa anunte ca si-a gasit ... (vezi toată discuția)