avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Retineri prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Retineri prestari servicii

Buna ziua, in urma cu o saptamana am prestat un serviciu pt o primarie, maine urmeaza sa ma platesca, as dori sa stiu cat mi se va retine din suma ce as trebui sa o primesc.
-ar trebui sa primesc 2.000 lei(brut), oare cat mi se va retine din acestia???
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 17:04, 15 Aprilie 2010
Persoanele angajate pe baza contractului civil de prestari servicii sunt retribuite cu un venit brut la care se aplica un impozit de 10%. Angajatorul va determina si va retine prin stopaj la sursa un impozit de 10 % calculat asupra venitului brut obtinut de catre persoanele angajate pe baza contractului civil de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte civile?!?! contract de prestari servicii - art 52 cod fiscal anamaria2006 anamaria2006 Am auzit recent de aceasta denumire de contract civil in sensul de contract de prestari servicii.Din cate am inteles este vorba de un contract incheiat de o ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sau contract civil vali7111 vali7111 Buna ziua. Care este difereta intre un contract de prestari servicii si un contract civil Aceste contracte se incheie intre o persoana fizica (nu PFA) si o ... (vezi toată discuția)
Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)