Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila la legea 290/2003 din luna mai 2009 . Pana la aceasta data nu am primit nici un raspuns si nici un ban pentru despagubiri si cheltuieli de judecata de la ANRP. Pe cine as putea sa actionez penal pentru neexecutarea acestei hotarari judecatoresti?
Buna ziua !
Deocamdata nu puteti initia nici o procedura , avand in vedere ca in Legea 290/2003 actualizata, art. 10, alin.(2) se specifica : " Despagubirile sau compensatiile banesti vor fi acordate beneficiarilor in termen de un an de la comunicarea hotararii comisiei judetene ori a municipiului Bucuresti, dupa caz, sau a hotararii prevazute la art. 8 alin. (4) sau (6), respectiv la art. 9; plata lor se poate face si in rate, in maximum 2 ani, in functie de disponibilitatile banesti ale directiilor prevazute la art. 11 alin. (1)".
Ar trebui sa va adresati ANRP teritoriala( judeteana) solicitand in scris sa va comunice daca hotararea le- a fost comunicata, putand trimite si dumneavoastra o copie a acesteia.
Odata termenul depasit , puteti actiona impotriva ANRP, aceasta fiind cea care acorda despagubirile conform art. 11 din lege.
Cu stima !
Legea 290/2003
ni_leta
Buna ziua
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez:
1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)