avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza judecatoreasca

in ce conditii se schimba nr. dosarului? cand se cere contra-expertiza cand e vorba de terenuri si constructii, mai exact cand se numeste alt expert judiciar (topograf)?
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 18:25, 19 Februarie 2007
Daca prima expertiza dispusa in cauza nu lamureste pe nimeni, da' mai ales pe instanta:), aceasta (instanta) poate dispune completarea expertizei sau efectuarea uneia noi.
Partile pot solicita aceasta expertiza contrarie la primul termen de judecata dupa depunerea primei expertize.

Schimbare numarului dosarului, la aceeasi instanta, este o chestiune pur administrativa.
Insa, atunci cand cauza ajunge la alta instanta, litigiul va primi un alt numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiective expertiza - partaj judiciar learnlaw learnlaw Imi puteti spune care sunt obiectivele care se cer de obicei in cazul expertizelor din partajele judiciare in care sunt incluse terenuri si imobile ( unele in ... (vezi toată discuția)
Stabilirea valorii de piata teren razvan_1971 razvan_1971 Buna ziua, In anul 2006, intr-un proces de revendicare imobiliara, instanta a solicitat identificarea si stabilirea valorii de piata a unui teren ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere expertiza ContSters337674 ContSters337674 In acdrul procesului de partaj judiciar , am cerut rfacerea expertizei tehnice asupra cladirii , deoarece am semnalat o neregula in senbsul ca expertul cu ... (vezi toată discuția)