avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie la judecatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie la judecatorie

am un proces pe rol iar in anumite zile trebuie sa lipsesc de la servici in urma citatiei primite,fapt care a dus la neplata zilei in care eram la tribunal ,e corect sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 20:37, 15 Aprilie 2010
Puteati sa va luati concediu cu plata in zilele respective!
Daca nu v-ati luat concediu cu plata pentru acele zile este ca si cum ati fi lipsit nemotivat de la serviciu ...si atunci este normal ca nu vi se ponteaza ziua respectiva !
Pentru a nu fi trecut lipsa nemotivat la serviciu,puteti cere de la grefierul de sedinta o adeverina prin care se certifica ca in data respectiva, ati fost prezent la dezbaterea cauzei din dosar nr... in calitate de.... . si sa mentioneze ca elibereaza adeverinta pentru a va servi la locul de munca. Asta in situatia cand nu veti mai primi citatie, avand termrenul in cunostinta.
Dar, de platit nu va poate plati la locul de munca , pentru ca dvs. ati deschis o actiune in instanta, sau sunteti chemat in judecatade altcinev a. Prezenta la sala de judecata este in interesul dvs. si nu puteti fi platit la locul de munca pentru asta...
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta la termenul de judecata tromar tromar Care este baza legala care imi da dreptul sa ma prezint la proces, in ziua si la data la care am fost citat, (litigiu de munca) si cum se ponteaza aceasta zi ? (vezi toată discuția)
Sanctionare pt neprezentare la munca in perioada de preaviz sprintean raluca28 sprintean raluca28 Avem un angajat functionar public care este in perioada de preaviz (,el isi depuse demisia)a stat in preaviz cateva zile dupa care nu sa mai prezentat la munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! la începutul lunii am decis sa încetez activitatea ... SandraMarciuc SandraMarciuc Buna ziua ! La începutul lunii am decis sa încetez activitatea la locul actual de munca, inițial voiam sa stau 2 sapt in preaviz, dar intr-un final stau ... (vezi toată discuția)