avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctionare pt neprezentare la munca in perioada de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctionare pt neprezentare la munca in perioada de preaviz

Avem un angajat functionar public care este in perioada de preaviz (,el isi depuse demisia)a stat in preaviz cateva zile dupa care nu sa mai prezentat la munca 8 zile dupa care a revenit
intrebat de ce a lipsit a spus ca a fost in concediu de odihna dar el si-a luat tot concediul in februarie nu mai avea dreptul
pe data de 18.03.2019 i se incheie perioada de preaviz......ce ar trebui sa fac in acest caz?
pt zilele lipsa nu il platesc el fiind pus nemotivat?si contractul se incheie la data funalizarii perioadei de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 14 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il puteti cerceta disciplinar sau il lasati fara cercetare disciplinara, raportul de serviciu incetand la data de 18.03.2019.
Dar totodata pt zilele in care a lipsit nu il platim,nu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu v-a primi salariul pentru zilele in care a absebntat nemotivat.
poate luati in considerare varianta in care angajatul sa completeze o cerere de concediu fara plata pentru zilele lipsite.
Este acelasi lucru .. tot nu i se va plati salariul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in preaviz raducu23 raducu23 De curand mi-am dat demisia de la locul de munca si acum sunt in perioada de preaviz dar au intervenit unele probleme care le-am explicat angajatorului si nu a ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Demisie pe perioada cercetarii disciplinare? CarmennB CarmennB Buna seara, Unui angajat i se comunica o convocare pentru cercetare disciplinara pentru data de 15 ianuarie, avand ca motive nerespectarea programului de ... (vezi toată discuția)