avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in preaviz

De curand mi-am dat demisia de la locul de munca si acum sunt in perioada de preaviz dar au intervenit unele probleme care le-am explicat angajatorului si nu a dorit sa mi dea liber. As vrea sa stiu daca pot lipsi nemotivat sau sa-mi iau concediu medical in aceasta perioada de 15 zile fara sa se suspende perioada de preaviz.
P.S. Suspendarea perioadei de preaviz implica reluarea perioadei de la inceput, adica inca 15 zile, sau continua de la ziua in care am lipsit?
Cel mai recent răspuns: raducu23 , utilizator 00:10, 8 Mai 2009
1. Pe durata preavizului CIM continua sa isi produca toate efectele.
2. Nemotivat nu puteti lipsi ca s-ar putea sa va concedieze disciplinar.
3. Perioada de preaviz se mareste cu perioada de concediu medical.
Daca lipsiti nemotivat, riscati o concediere pe motive disciplinare;
Daca va luati concediu medical, suspenda perioada de preaviz, in varianta 2 ( nu se reia perioada)
De ce nu incercati sa depuneti o cerere de efectuare CO? Poate va aproba angajatorul...
:offtopic: Iar ati fost mai rapid, domnule Valeriu =D> !
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2009
pakos, utilizator

:offtopic: Iar ati fost mai rapid, domnule Valeriu =D> !

:offtopic:
Sunt mai tanar si mai iute!:((
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu ingrijire copil Desi T Desi T la revenirea din concediul de ingrijire copil (pana la 2 ani), am dreptul sa imi iau concediu de odihna incepand cu prima zi de reluare a activitatii? (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul preavizului CristinG CristinG Buna ziua, pe perioada preavizului de somaj,concediul medical mareste zilele de preaviz sau nu influenteaza cu nimic? Multumesc! (vezi toată discuția)