am si eu nevoie de legislatia care este necesara pe resurse umane. De maine un coleg de al meu va lucra pe resurse umane la un spital din Neamt ,nu are curs si vrea sa stie care sunt legile pe care trebuie sa si le pregateasca. Daca stie cineva mai multe despre resurse umane,va rog sa-l ajutati.Cand va face si el cursul,promite ca va ajuta si el prietenii nostri de pe acest forum. Va multumim!
Daca accesati "contract de munca"de pe acest site gasiti aproape tot.... Nu stiu daca este Codul Muncii, pe care il gasiti in orice librarie sau supermarket.... Succes!
Sunt destul de multe si greu de insirat acum pe forum. Chiar daca face un curs tot va trebui ceva timp de studiu individual. Si cu "cunostintele" care le mai are, se descurca.
Pentru inceput codul muncii.
Apoi CCM la nivel nattional.
legislatie gasiti enumerata pe site-urile ITM-urilor din judete [ link extern ] / [ link extern ]
este bine sa se inscrie urgent la un curs de inspector de resurse umane recunoscut de ministerul muncii. Asa va putea intreba "direct la sursa" si va invata din mers!