avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

lucrez la o firma cu contract de munca pe perioada determinata, imi expira afost prelungit de 3 ori, se poate sa imi faca pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:31, 15 Aprilie 2010
Se poate inchei pe perioada nedeterminata.
Nu doar ca se poate, dar este chiar obligatoriu prin lege, daca vor sa va pastreze in continuare ca angajat.
Un contract pe per. determinata poate fi prelungit de maxim de ori, a 3-a oara ori se transforma in nedeterminat, oriar rtebui sa inceteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract durata determinata genyely genyely buna ziua un salariat cu contract pe perioada determinata caruia i-a expirat contractul poate fi angajat pe perioada nedeterminata?se poate face act ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata monik monik buna ziua! in cazul contractului de munca pe perioada determinata exista prevederi speciale privind preavizul pt concediere si demisie sau zilele de concediu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata cosmin01 cosmin01 Buna seara! Lucrez la o firma cu contact de munca pe perioada determinata(expira pe data de 14.12.2010), va rog sa-mi spuneti cu cat timp inainte trebuie sa ... (vezi toată discuția)