avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii angajator in timpul concediului de ingrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii angajator in timpul concediului de ingrijire copil a angajatului

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: in cazul unui angajat aflat in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani, angajatorul plateste ceva dari la stat?
Stiam ca se suspenda contractul de munca, insa nu stiu foarte exact daca firma plateste ceva in tot acest timp statului...
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 16 Aprilie 2010
Nu se plateste nimic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce plateste firma aflata in administrare judiciara? Andriesh Andriesh Buna ziua, Firma la care lucrez a depus cerere la tribunal pentru a intra voluntar in administrare judiciara in vederea restructurarii. Din momentul in ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani marius_alexandru marius_alexandru buna ziua,a si ei niste intrebarii: 1-eu ocup functia de director de magazin la o firma ,cu cit timp trebuie sa anunt firma ca vreau sa intru in concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil ralucamladin ralucamladin Buna , Am si eu nevoie de cateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma cu contract pe perioada determinata pana in 19.06.2010, dupa ce m-am angajat am aflat ... (vezi toată discuția)