Firma la care lucrez a depus cerere la tribunal pentru a intra voluntar in administrare judiciara in vederea restructurarii.
Din momentul in care tribunalul ii da ok ul care sunt obligatiile de plata ale firmei? Mai plateste CAS, CASS si toate darile pentru salariile noastre?
Mai mult, daca eu am contractul suspendat in acel moment (pentru concediu ingrijire copil) si postul meu se restructureaza, indemnizatia imi va fi platita in continuare de stat pana la varsta de 2 ani a copilului? Ei sunt obligati sa imi dea o nota de lichidare ?
Dupa ce face bb 2 ani pot depune cerere pentru somaj? Voi avea drept de somaj inca 12 luni dupa aceea?
Firma respectiva trebuie sa depuna la dosar un Plan de restructurare care va fi analizat de administratorul judiciar si aprobat de comitetul creditorilor.
In cazul dvs se aplica Codul muncii ( Legea 53/2003): avand contractul de munca suspendat pentru concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2/3 ani acesta nu poate fi "restructurat" - art 60 lit e din lege
Indemnizatia dvs va fi platita in continuare de catre primarie pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului
Pot intrerupe cic
gabitzu837
in prezent sotia mea se afla in cic de 6 luni iar din anumite motive financiare am decis sa intru eu (sotul) in cic iar sotia sa reinceapa serviciul.sotia a ... (vezi toată discuția)