avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... zile spitalizare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

zile spitalizare

buna ziua, am avut o altercatie cu cineva care a sarit la bataie dupa ce mi-a strambat aripa la masina m-a si batut, in timp ce ne bateam persoana respectiva isi rupe piciorul se interneaza la spital pt operatie,nu stiu exact cate zile de spitalizare are. acum imi fac eu probleme ce se poate intampla. martori nu cred ca sunt ca am plecat de acolo amandoi mai mult impacati dar a trebuit sa ajunga la spital deci automat s-a implicat si politia fara a vorbi cu vrun martor deci presupun ca personele care erau pe strada au plecat acasa
Cu tot respectul,macar de pe internet,cititi si dvs.prevederile legale ca sa aveti o imagine exacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat, ce pot face? romaria2012 romaria2012 Buna ziua, Am fost batut de doi tineri langa masina mea de fata cu sotia mea. La sosirea politiei ei au spus ca am sarit primul la bataie. Eu am spus ca ei au ... (vezi toată discuția)