avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 actualizare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

actualizare cod CAEN

Va rog sa-mi spuneti cat costa aproximativ actualizarea codului Caen si cam cat ar dura aceasta operatiune.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 09:56, 16 Aprilie 2010
Începând de la 1 martie, actualizarea certificatului de înregistrare cu noul cod va costa 150 de lei plus pretul publicarii în Monitorul Oficial, care se cifreaza la 100 de lei/pagina, variaza în functie de numarul obiectelor de activitate ale companiei.
Totodata, la rubrica Sistemul de Formulare Electronice Inteligente E-FORMS, comerciantii pot transmite cererea de actualizare on-line, folosind semnatura electronica. Daca dosarul este complet, în cinci zile lucratoare veti avea codul CAEN actualizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe modificari registrul comertului bogdanch bogdanch Vreau sa inlocuiesc administratorul societatii unde sunt asociat unic si sa modific 5 coduri CAEN. Cineva mi-a spus aceste modificari vor costa in jur de 500 ... (vezi toată discuția)
Firma on line samire07 samire07 Buna ziua .Nu am primit rasouns pentru ıntrebarea a 2a Pentru a ınfiinta o firma on line unde şi cum se vor achita taxele de ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)