avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces penal

Suntem institutie publica.Avem probleme cu o angajata care are dosar penal pe rol la Curtea de apel Cluj.la Tribunalul Maramures si la Judecatoria Baia Mare a aminat procesele luna de luna pe diverse motive invocate atat de inculpata cat si de avocata ei.11 amanari la Judecatoria Baia Mare si tot atatea si la Tribunalul Maramures.
In preyent suntem la Cluj.Au fost doua amnari.
Va intrebam.Cate amanari poate sa ceara la Curtea de Apel Cluj?Ne-am saturat sa facem plimbari pentru aceasta angajata care s-a ocupat numai de falsuri.Sa stim la ce sa ne asteptam.
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 11:10, 16 Aprilie 2010
Se pot da amanari daca este necesar. Codul de procedura nu prevede un numar limita de amanari. Depinde de motivele invocate. Daca dvs nu va opuneti iar instanta considera necesare amanarile atunci acestea pot fi dispuse. Va sfatuiesc sa studiati bine speta si sa anticipati inculpata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita stelian67 stelian67 am o problema in care solicit ajutor: Am o actiune de validare a popriri in mina tertului admisa in apel impotriva careia s-a formulat recurs la curtea de ... (vezi toată discuția)
Divort zoli1957 zoli1957 Am facut test de paternitate la iml si nu sunt tatal .La judecatoria din Baia Mare am primit motivarea cu desfacerea casatoriei din culpa comuna, Am facut ... (vezi toată discuția)
Proces penal RyanAlz RyanAlz Buna ziua . Am si eu o intrebare. Daca un caz s-a finalizat la Judecatoria Baia Mare si s-a dat pedeapsa (talharie calificata) o sa mai fiu citat daca unul ... (vezi toată discuția)