avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca rang I
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca rang I

Buna ziua! Sunt detinatorul unui imobil asupra caruia este pusa o ipoteca de rang I in favoarea unei banci, cu interdictie de grevare, instrainare, dezmembrare etc. Detinatorul creditului cu ipoteca imobiliara asupra proprietatii mele este un tert care nu vrea sa semneze rambursarea acestui credit datorita unui litigiu ivit intre noi, desi doresc sa achit eu acest credit ipotecar.Cum pot face sa vand imobilul fara ca detinatorul creditului sa semneze pt rambursarea anticipata a acestuia?? Pot oferi bancii o garantie? Pot depune la aceasta banca un depozit in valaoarea creditului si sa ii garantez? Din discutiile purtate cu acestia ei spun ca daca nu vine titularul acestui credit sa semneze o rambursare anticipata nu se poate altfel. Stie cineva o solutie viabila si legitima? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 13:00, 16 Aprilie 2010
in opinia mea, singura solutie viabila este sa dati in judecata si pe tert si banca, pe obligatia de a face.. dvs faceti dovada ca sunteti in masura sa achitati acel credit, sa scapati sid e ligitul intervenit intre dvs si tert, sa scapati si de ipoteca.. va sugerez sa contactati un avocat care sa va reprezinte interesele fiind o cauza complexa
dvs ati garantat cu imobilul dvs creditul contractat de altcineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bancpost de a permite parcelarea terenului- are rost sa ma judec cu ei? bms bms Am o mare problema. Avand o agentie imobiliara, prieteni cu firme de constructii .. in 2008 am cumparat un teren. Situat in zona de case, intravilan, doar ca ... (vezi toată discuția)
Lamurire in privinta unei executari rads rads Buna Ziua, va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei spete de executare ce va urma sa fie pusa in aplicare. Speta ar fi urmatoarea: in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)