avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sentinta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sentinta

Buna ziua!
Am o intrebare ciudata. Am avut o firma infiintata in 2007. Am avut un client care mi-a tras o tapa de vreo 20.000 de euro. A urmat traditionalul proces romanesc, radierea firmei mele si acum a venti sentinta in care mi se zice ca se constata ca partile vatamate, constituite parti civile, firma mea si inca una au fost radiate, ca urmare a incheierii procedurii insolventei. Eu ce sa inteleg de aici ca pot sa-mi iau gandul de la vreun ban?
Cel mai recent răspuns: Te_urasc , utilizator 17:00, 16 Aprilie 2010
Corect.
Intrucat partea vatamata nu mai exista.
Multumesc pentru raspuns! Deci rucsacul in spate toporu-ntro mana sticla de tuica in cealalta si ma duc la individ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesele unei societati radiate rrocambole rrocambole O societate comerciala aflata in faliment are un proces penal in care societatea este parte vatamata si parte civila. Lichidatorul, in temeiul art.174 din ... (vezi toată discuția)
Obligatii administrator firma radiata Popesku Popesku Buna ziua , am fost administrator al unei societati care dupa procedura de insolventa a fost radiata . Asta s-a intamplat datorita unui agent al firmai ... (vezi toată discuția)
Inchiderea procedurii insolventei si procesul penal rrocambole rrocambole Procedura insolventei poate fi inchisa anterior solutionarii unei cauze penale in care societatea este parte vatamata si parte civila? In caz ca procedura se ... (vezi toată discuția)