avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament ,ce valoare are?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament ,ce valoare are?

buna,as dori sa stiu ce fel de testament poate sa ami faca parintii pt un apartamaent avand anca 3 surori,ne binevoind nici eu nici parintii ami face act de vanzare cumparare,ce document exista ,daca exista ,adevarat nu as dori sa ami vanda casa deoarece ar ramane nesigurii pe ei si neavand alta casa vreau sa stea linistiti,o alata antrebare ar fi daca antr-un testament s-ar specifica an detalii ca eu...cand s-a cumparat apartamentul am platit avansul de 30%din bani mei de nunta,am reformat ap,si ei specifica toate acestea prin notar sa mi se cuvina 50%de drept,pe corecte,ar avea vre-o valabilitate la concesiune cu surorile mele ?si daca da ce document e mai sigur ?eu locuind an principiu cu parintii,sotul si copilu timp de 10 ani dupa care am plecat an strainatate,urmand sa trimit bani pt reforma si bunuri an casa ce au ramas duar parintii eu momentan de 8ani nelocuid cu ei.as dorii sfaturii solutii legale va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:38, 16 Aprilie 2010
nu exista nici un act sigur pt dvs deoarece mai aveti si alti frati care pot sa va atace. singurul lucru care il puteti face este sa dea parintii o declaratie notariala din care sa reiasa ca au primit suma de x lei de la dvs.
cu timpul acest document o sa va ajute mult. degeaba ar face o vanzare ceva cu dvs ca oricum va pot ataca fratii. acum depinde si relatia dvs cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire parinteasca.... ernesto ernesto buna ziua ! am urmarit cu interes subiectele dezbatute dar nu am gasit nici unul ca sa ma lamureasca an incerteta pe care o am ! suntem patru frati la parinti ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legate de o donatie... iulianasab iulianasab Buna seara.Parintii mei doreste sa-mi doneze o casa insa va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi faca donatia si eu sa fiu proprietara casei doar dupa ... (vezi toată discuția)
Testament ?? ContSters153080 ContSters153080 Am o intrebare , va rog daca ma poate cineva lamuri !? am o vecina singura care n-are pe nimeni si detine o locuinta alaturi de-a mea ,......., locuinta ei ... (vezi toată discuția)