Buna ziua !Am cumparat de la banca un apartament prin licitatie ,am primit actul de adjudecare ,care tine loc de titlu executoriu.Fostul propietar refuza sa iasa din apartament,insa azi am folosit o metoda mai neconventionala in incercarea de a evita un executor judecatoresc pt a sparge usa,am profitat de o inundatie provocata vecinului de sub apartamentul respectiv sa intram in apartament fara a sparge usa.Mai mult persoana care a venit sa deschida usa nu era fostul propietar ci fostul socru al acestuia .In acel moment am chemat politia care a constatat dreptul nostru de a ramane in apartament evacuandul pe domnul respectiv si pe langa asta o mica amenda pentru refuzul de a parasi apartamentul.Din cate am citit eu in codul de procedura civila aveam nevoie de executor doar daca era nevoie sa sparg usa ,dar atata timp cat era deschis parerea mea este ca am facut totul legal.
chiar frumos, elegant, usor. ati avut noroc. legal sau aproape, odata ce l-ati evacuat, nu mai intra. normal, un executor face asta
dar lucruri, omul nu mai avea in casa?
Era niste mobilier dar am facut un proces verbal de fata cu politia pe care l-a semnat doamna de la asociatia de propietari,eu ,sotia,si inca un martor in care am specificat ca domnul nu a dorit sa i-a la cunostinta prezentul proces verbal,refuzand sa ia bunurile i-am dat termen 24 de ore sa le ia.
Executare silita
radutacostel
Buna ziua! Se poate ca propietarul unui apartament sa fie evacuat inainte de termen la o licitatie?Pentru ca cel ce doreste sa cumpere un imobil vrea sa-l vada ... (vezi toată discuția)